Bemutatkozás

Móró László kályhás és  kandalló építő  vagyokTöbb évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkezem, megalapítása óta tagja vagyok a Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének (MACSOI).

Móró László kandalló építő

Vállaljuk kandalló, cserépkályha, csempekandalló, kemence, kerti grill, kerti konyha tervezését, építését, kivitelezését.

A galériákban segítséget talál ahhoz, hogy elképzelje kandallóját, cserépkályháját vagy kemencéjét. Ötletet meríthet a galériában található több száz fotóból.Kandallóburkolatokat több méret, stílus és anyag közül választható ki.

Móró László kandallós

Nem kell határt szabnia fantáziájának, bármi is legyen az Ön elképzelése, mi megvalósítjuk. Mondja el nekünk teljesen komplett elképzeléseit vagy csak egy részletet, mi bármit megtervezünk és összeállítunk Önnek.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kandallók, cserépkályhák, csempekandallók működtetéséhez  szükséges engedélyek kiadásához a kéményseprő vállalat megköveteli az  un. Kivitelezői nyilatkozat. Amelyet csak az általunk megépített kandallókra van módunk kiadni.

A kandallóburkolatok árai függnek a méreteiktől, felhasznált anyagoktól minőségétől és mennyiségétől, valamint a megmunkálás nehézségétől és hosszától.

Egyeztetés nélkül pontos árakat csak az akciós kandallóburkolatoknál tudunk megadni. Minden más elképzelés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi árajánlatot.

Bizonyítványok, oklevelek, tanusitványok, Kivitelezői nyilatkozat